ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

MΕ COURIER

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη (εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στην κεντρική μας αποθήκη). Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 13.00, Σαββάτου και Κυριακής εκτελούνται την Δευτέρα.

 

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην Speedex Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της Speedex, http://www.speedex.gr/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την Speedex στο 801 11 000 11 (Αστική Χρέωση) & 210-3407000.

 

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες σε μεγάλες πόλης. Η εταιρία μας καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 24-72 ώρες σε όλη την Ελλάδα.

 

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. προβλήματα από έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή στο οδικό δίκτυο κ.τ.λ.

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που επιλέξατε με μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου, που δεν μπορούν να αποσταλούν με εταιρία courier. Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας (κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης). Η αποστολή πραγματοποιείται εφόσον έχει προηγηθεί η πλήρης εξόφληση του ποσού της παραγγελίας από τον πελάτη. Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προτού τοποθετήσετε την παραγγελία σας στο e-shop μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το κατάστημα ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ ΚΩΝ. ΣΤΕΛΛΑ .

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η εταιρεία ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ ΚΩΝ. ΣΤΕΛΛΑ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Μεταφορικά Έξοδα:

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της Speedex. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της Speedex ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα τηςSpeedex που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας.

Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού:

ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ/ΝΗΣΙ.

4 ευρώ εως 3 κιλά

7 ευρώ απο 3 εως 10 κιλά

10 ευρώ απο 11 εως 30 κιλά

1,40 ευρώ για κάθε επιπλέον 1 κιλό

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

4,00 ευρώ προς απομακρισμένες-δυσπρόσιτες περιοχές περιφέριας.

άν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της Speedex θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της Speedex ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της Speedex που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας (δείτε παραπάνω).